Kezdőlap » Receptek » Édességek » Dióval töltött sült alma
dióval töltött sült alma

Dióval töltött sült alma

Hozzávalók: 4 alma, 8 ek őrölt dió, 4 ek lekvár, rumaroma, fahéj, gyömbér, szegfűszeg

Elkészítés:

Összekeverjük a diót a lekvárral, az ízlés szerinti fűszerekkel és a rumaromával. Az alma tetejét levágjuk, mélyedést vágunk bele, ahová a diós masszát fogjuk tölteni. Beletöltjük a diós masszát, majd az alma kalapját visszahelyezzük a töltött almákra. Kb. 20-30 percig sütjük.

Check Also

gesztenyegolyó

Paleo gesztenyegolyó

Hozzávalók: 250g natúr gesztenyemassza, 100g darált mandula, 3 ek. kakaópor, 5ek. xilit, 1 kk rumaroma, ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*