Kezdőlap » Receptek » Édességek » Palacsinta gesztenyelisztből
Palacsinta gesztenyelisztből

Palacsinta gesztenyelisztből

Hozzávalók: 3tojás, 9 ek. gesztenyeliszt, 1-2ek. olvasztott kókuszolaj (vagy vaj), szénsavas ásványvíz vagy szódavíz

Elkészítés:

Feltesszük megolvasztani a kókuszolajat abban a serpenyőben, amelyikben sütni akarjuk a palacsintát. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a gesztenyelisztet, a kókuszolajat és annyi szódavizet, hogy egy sűrűbb állagú palacsintatésztát kapjunk. Végül a serpenyőben kisütjük, nem szakad, nem ragad le, könnyű sütni, és pillanatok alatt megvan. Egy kicsit vastagabb, mint a megszokott palacsinta, rendkívül finom, édeskés ízű. Ebből az adagból 4-5 db lesz.

Check Also

gesztenyegolyó

Paleo gesztenyegolyó

Hozzávalók: 250g natúr gesztenyemassza, 100g darált mandula, 3 ek. kakaópor, 5ek. xilit, 1 kk rumaroma, ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*