Kezdőlap » Receptek » Halételek » Gombás tengeri halfilé
Gombás tengeri hal

Gombás tengeri halfilé

Hozzávalók: 500 g tengeri halfilé, 250g gomba, 1 vöröshagyma, 1 doboz zabtejszín, só, fehérbors, petrezselyem

Elkészítés: A halat besózzuk, és egy tűzálló tálba tesszük. A kockára vágott hagymát kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a petrezselymet és a tejszínt. Betakarjuk a halat a gombás keverékkel, és előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.

Check Also

TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*