Kezdőlap » Receptek » Halételek » Párizsi halfilé
párizsi halfilé

Párizsi halfilé

Hozzávalók: 500g tengeri halfilé (fejenként 1-2 szelet), 2 tojás, 3-4 ek. kókuszliszt vagy mandulaliszt, só, bors, fél citrom leve, a sütéshez kókuszolaj

Elkészítés: a halszeleteket sózzuk, borsozzuk és citromlével meglocsoljuk. A szeleteket lisztbe, majd tojásba mártjuk és forró zsiradékban megsütjük.

Check Also

TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*