Kezdőlap » Receptek » Halételek » Pisztrángfilé mandulás kókuszpanírban
Pisztrangfile kokuszos mandulapanirban

Pisztrángfilé mandulás kókuszpanírban

Hozzávalók: 4 db pisztrángfilé (más halat is használhatunk), 100g mandulaforgács, 100g kókuszreszelék, só, panírozáshoz kókuszliszt, 1-2 db tojás, 1dl kókuszkrém, fél citrom leve, petrezselyem

Elkészítés: A halfiléket citromlével megcsöpögtetjük és megsózzuk. A mandulaforgácsot egy serpenyőben megpirítjuk, majd a kókuszreszelékkel összekeverjük. A liszt, a felvert tojás és a mandulaforgács-kókuszreszelék keverék felhasználásával bepanírozzuk a halfilét. Ugyanúgy járunk el, mintha a kókuszreszelékes keverék zsemlemorzsa lenne. A panírozott halfilét egy lapos tálba helyezzük és 220 °C-os sütőben 15-20 percig sütjük. A szószhoz a vajat megolvasztjuk, és belekeverjük a citromlevet illetve a petrezselymet, ízlés szerint sóval ízesítjük.

Check Also

TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*