Kezdőlap » Receptek » Halételek » Póréhagymás halfilé
Póréhagymás tőkehalfilé

Póréhagymás halfilé

Hozzávalók: 500g tőkehalfilé, 2 póréhagyma, 1 doboz zabtejszín, fél citrom leve, só, bors, petrezselyem

Elkészítés: A halfiléket sózzuk, borsozzuk, a póréhagymát vékonyan felkarikázzuk, és besózva állni hagyjuk. A tejszínt elkeverjük a finomra vágott petrezselyemmel és a citrom levével. Egy tűzálló edényt kókuszzsírral kikenünk, és az aljára helyezzük a lecsöpögtetett hagymakarikák harmadát. Ráfektetjük a halszeletek felét, majd meglocsoljuk a tejszínnel. Teszünk rá még egy sor póréhagymát, még egy sor halat, illetve tejszínt. A tetejére póréhagyma kerül. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőbe tesszük. 20 perc után levesszük a fóliát és addig sütjük, amíg a tetején a hagyma átsül.

Check Also

TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*