Kezdőlap » Receptek » Halételek » Tonhalpogácsa
tonhalpogacsa

Tonhalpogácsa

Hozzávalók: 2 tonhal konzerv (saját lében), 2 tojás, 2 ek olívaolaj, 6 ek lenmagliszt, bors, fél citrom leve, sütéshez olaj

Elkészítés: A hozzávalókat összekeverjük és egy kicsit állni hagyjuk, míg a liszt felszívja a nedvességet.  Pogácsákat formálunk belőle, majd kevés olajon kisütjük.

Check Also

TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*