Kezdőlap » Receptek » Halételek » Zöldségágyon sült lepényhal
TZöldségágyon sült lepényhal

Zöldségágyon sült lepényhal

Hozzávalók: 3 szelet lepényhal, só, bors, fél citrom leve, zöldségek vegyesen (sárgarépa, gomba, hagyma, póréhagyma), só, bors, házi majonéz

Elkészítés:  A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, tepsibe tesszük, majd kevés vizet öntünk alá. A majonézt elkeverjük a citromlével, és bekenjük vele a sózott, enyhén borsozott halszeleteket. Olívaolajat öntünk alá, és a zöldségek tetejére tesszük, alufóliával lefedve kb 30 percig sütjük.

Check Also

Pisztrangfile kokuszos mandulapanirban

Pisztrángfilé mandulás kókuszpanírban

Hozzávalók: 4 db pisztrángfilé (más halat is használhatunk), 100g mandulaforgács, 100g kókuszreszelék, só, panírozáshoz kókuszliszt, 1-2 ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*