Kezdőlap » Receptek » Köretek » Gyömbéres párolt alma
Gyömbéres alma chutney

Gyömbéres párolt alma

Hozzávalók: 5 alma, 1 vöröshagyma, 1 marék mazsola, só, bors, gyömbér

Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, és kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk. A meghámozott és apró kockákra vágott almát és a mazsolát hozzáadjuk, sóval, borssal és gyömbérrel fűszerezzük, és alacsony lángon időnként megkeverve puhára főzzük. Akár teljesen lekvárszerűvé is főzhetjük és húsok mellé szószként fogyaszthatjuk.

Check Also

sültzeller

Sült zeller

Hozzávalók: 1 zeller, kevés zsiradék (kókuszzsír) Elkészítés: A zellert a sült krumplihoz hasonlóan hasábokra vágjuk, ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*