Kezdőlap » Receptek » Köretek » Lapcsánka gombából
lapcsánka gombából

Lapcsánka gombából

Hozzávalók: 500g gomba, 2 tojás, tökmagliszt, mandulaliszt vagy napraforgóbélliszt, só, bors, petrezselyemzöld, a sütéshez kókuszolaj

Elkészítés: A tojást felverjük, hozzáadjuk a kockára vágott vagy rúdmixerrel pürésített gombát, a fűszereket és kevés vizet. Dúsítjuk annyi liszttel, hogy palacsintatészta szerű legyen. 1-2 kanálnyi zsiradékot felforrósítunk, nagy kanálnyi adagokat szaggatunk, és szép pirosra sütjük őket.

Ehetjük köretként vagy vacsorára önmagában zöldséggel, reszelt sajttal.

Check Also

sültzeller

Sült zeller

Hozzávalók: 1 zeller, kevés zsiradék (kókuszzsír) Elkészítés: A zellert a sült krumplihoz hasonlóan hasábokra vágjuk, ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*