Kezdőlap » Receptek » Köretek » Vörösboros párolt káposzta körtével
Vörösboros párolt káposzta körtével

Vörösboros párolt káposzta körtével

Hozzávalók: 1 kis lila káposzta, 2 körte, 1 vöröshagyma, só, kömény, 1dl vörösbor

Elkészítés: A káposztát vékony csíkokra vágjuk és sózzuk. A szeletekre vágott hagymát kevés zsiradékon pároljuk, rátesszük a káposztát, köménnyel fűszerezzük, a borral felöntjük és lassú tűzön, fedő alatt puhára pároljuk. Amikor majdnem készen van, hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott körtét. Ezzel már csak pár percig pároljuk, hogy a körte ne főjön szét.

Check Also

sültzeller

Sült zeller

Hozzávalók: 1 zeller, kevés zsiradék (kókuszzsír) Elkészítés: A zellert a sült krumplihoz hasonlóan hasábokra vágjuk, ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*