Kezdőlap » Receptek » Levesek » Magyaros karalábéleves
Magyaros karalábéleves

Magyaros karalábéleves

Hozzávalók: 2 karalábé, 2 sárgarépa, 1 petrezselyem gyökér, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 3 ek kókuszolaj, 1 ek mandulaliszt, só, bors, ételízesítő, fűszerpaprika, petrezselyemzöld

Elkészítés: Az olajon üvegesre pirítjuk a hagymát és fokhagymát, majd a tűzről levéve megszórjuk fűszerpaprikával és felengedjük kb. 1l vízzel. Beletesszük a kis kockára, karikára vágott zöldségeket, fűszerezzük és lassú tűzön fedő alatt főzzük. Mielőtt majdnem elkészült, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, rántással besűrítjük és készre főzzük.

 

Check Also

brokkolikrémleves

Brokkolikrémleves

Hozzávalók: 1 brokkoli, 1 vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, fél doboz kókuszkrém, kókuszzsír, só, bors, szerecsendió ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*