Kezdőlap » Receptek » Szárnyasok » Gombás csirkeragu
gombás csirkeragu

Gombás csirkeragu

Hozzávalók: 1 egész csirkemell, 250g gomba, 1 vöröshagyma, 1 zabtejszín (vagy kesutejföl 5dkg kesudióból), só, bors, petrezselyem, kókuszzsír

Elkészítés:

Vágd apró darabokra a húst, a gombát, és a hagymát. A zsiradékon dinszteld meg a hagymát, add hozzá a gombát, majd a húst, és pirítsd fehéredésig. Adj hozzá kevés vizet, és párold egy kicsit. Add hozzá a tejszínt vagy a tejfölt és a fűszereket, és közepes lángon, gyakran kevergetve főzd össze.

Check Also

brokkolivaltöltöttcsirkemell

Brokkolival töltött csirkemell sajtmártással

Hozzávalók: 2 csirkemell, 1 kisebb brokkoli, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, kakukkfű, a sajtmártáshoz: 5g ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*