Kezdőlap » Receptek » Szárnyasok » Gombával töltött csirkecomb
Gombávaltöltöttcsirkecomb

Gombával töltött csirkecomb

Hozzávalók: 4 db csirkecomb, 250g gomba, 1 vöröshagyma, 1 tojás, petrezselyem, só, bors

Elkészítés: A töltelékhez a hagymát apróra vágjuk, olajon vagy kókuszzsíron megdinszteljük, hozzáadjuk az apróra vágott gombát és sóval, borssal, petrezselyemmel fűszerezve megpirítjuk. A legvégén hozzáadjuk a tojást, s így töltelékünk el is készült.

A csirkecombok bőrét az ujjunkkal felszedjük az egyik oldalon, a gombás tölteléket a bőr alá töltjük. Kívülről sózzuk, kiolajozott tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk mellé, majd alufóliával lefedjük. Ha megpuhult, a fóliát leszedve még pirítjuk, hogy a bőr szép piros színt kapjon.

Check Also

brokkolivaltöltöttcsirkemell

Brokkolival töltött csirkemell sajtmártással

Hozzávalók: 2 csirkemell, 1 kisebb brokkoli, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, kakukkfű, a sajtmártáshoz: 5g ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*