Kezdőlap » Receptek » Szárnyasok » Zsályás, fokhagymával tűzdelt pulykacomb
Zsályás-fokhagymás pulykacomb

Zsályás, fokhagymával tűzdelt pulykacomb

Hozzávalók: 1 pulykacomb, néhány gerezd fokhagyma, zsálya

Elkészítés: A fokhagymát megpucoljuk és cikkekre vágjuk. A húsba mélyedéseket vágunk egy kés hegyével, melybe betöltjük a fokhagymacikkeket. A zsályával alaposan bedörzsöljük a húst, a bőr alá is teszünk, majd egy napig hűtőben állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Másnap alufólia alatt 1,5-2 órát sütjük.

Check Also

brokkolivaltöltöttcsirkemell

Brokkolival töltött csirkemell sajtmártással

Hozzávalók: 2 csirkemell, 1 kisebb brokkoli, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, kakukkfű, a sajtmártáshoz: 5g ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*