Kezdőlap » Receptek » Szószok, pástétomok » Gombapástétom
gombapástétom

Gombapástétom

Hozzávalók: 250 g gomba, 1 vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, citromlé, petrezselyem, só, bors

Elkészítés:

A gombát, a hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, és az aprított petrezselyemmel és a citromlével  megfőzzük. Közben sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Miután a gomba megfőtt és a levét elfőtte, turmixoljuk. A kész gombapástétomot hűtőben hagyjuk kihűlni.

Check Also

tonhalkrém

Tonhalkrém

Hozzávalók: 1 tonhalkonzerv, 2 tojás, pár szem olivabogyó, fél citrom leve, bors Elkészítés: A tonhalat ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*