Kezdőlap » Receptek » Vega feltétek » Fetával töltött gomba
fetavaltoltottgomba

Fetával töltött gomba

Hozzávalók: 500g nagyobb fejű csiperke gomba, 100g fetasajt, 1 vöröshagyma, petrezselyem

Elkészítés: A gombár megtisztítjuk, a szárát és a belsejét kivágjuk, a gomba kalapokat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A gombaszárakat felkrockázzuk, a vöröshagymát szintén. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát és megpároljuk. Amikor kész, petrezselymet adunk hozzá és belekeverjük a fetasajtot. A gombatöltelékünk ettől kenhetővé válik, könnyedén beletölthetjük a kalapokba. Épp csak néhány percre sütőbe tesszük.

Check Also

diófasirt

Diófasirt

Hozzávalók: 20 dkg darált dió, 2-3 sárgarépa, 2 tojás, só, bors, fokhagyma Elkészítés: a diót ledaráljuk, a ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*