Kezdőlap » Receptek » Vörös húsok » Csevapcsicsa
csevapcsicsa

Csevapcsicsa

Hozzávalók: 0,5kg darálthús (sertés és marha vegyesen), 1 gerezd fokhagyma, 1 mokkáskanál szódabikarbóna, só, bors

Elkészítés: a kétféle húst lehetőleg daráljuk le kétszer, majd a szódabikarbónával, a sóval, a borssal és a zúzott fokhagymával alaposan összegyúrjuk. Hűtőszekrényben érleljük néhány órán át, akár lehet egy éjszakán át is. Vizes kézzel hüvelykujjnyi kolbászkákat formálunk belőle, majd grillen vagy sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.

Köretként karikákra vágott, besózott lilahagymát, ajvárt és salátát kínálunk hozzá.

Check Also

kolbásszaltöltöttkaraj

Kolbásszal töltött karaj

Hozzávalók: 1 (rövid) karaj, 1 szál parasztkolbász, 3 vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, só és bors ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*