Kezdőlap » Receptek » Vörös húsok » Fügével töltött szűzpecsenye
Fügével töltött sertésszűz

Fügével töltött szűzpecsenye

Hozzávalók: 1 db szűzpecsenye, 250g aszalt füge, 4-5 vékony szelet bacon szalonna, só, bors

Elkészítés: A húst éles késsel középen, hosszába felszúrjuk, kialakítva így a lyukat, amelybe betöltjük a fügéket. A húst körbetekerjük a baconnel, egy serpenyőben kívülről kérget sütünk rá, majd sütőben készre sütjük.

Check Also

kolbásszaltöltöttkaraj

Kolbásszal töltött karaj

Hozzávalók: 1 (rövid) karaj, 1 szál parasztkolbász, 3 vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, só és bors ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*