Kezdőlap » Receptek » Vörös húsok » Hagymás rostélyos
hagymásrostélyos

Hagymás rostélyos

Hozzávalók: 2 szelet sertéstarja, 2-3 nagy fej vöröshagyma, fokhagyma, mustár, só, bors, kókuszolaj, tökmagliszt

Elkészítés: Pácot készítünk a só, bors, mustár, apróra vágott fokhagyma és olaj keverékéből, és a hússzeleteket egy éjszakát hagyjuk pácolódni. A hagymákat felszeleteljük, besózzuk, a lisztben megforgatjuk és olajban kisütjük. Ebben az olajban kisüthetjük a húst is. A hagymát a hússzeletekre halmozzuk és tálaljuk.

Check Also

kolbásszaltöltöttkaraj

Kolbásszal töltött karaj

Hozzávalók: 1 (rövid) karaj, 1 szál parasztkolbász, 3 vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, só és bors ...

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*