Kezdőlap » Táplálkozás » A plejádok táplálkozási tanácsai a 9. dimenzióból
plejádok

A plejádok táplálkozási tanácsai a 9. dimenzióból

Rengeteg irányból bombáznak bennünket arra vonatkozóan, hogy mit kellene fogyasztanunk, milyen diétát kellene követnünk, milyen a tiszta étrend. A plejádok erre a kérdésre adott válasza segíthet megérteni a tiszta táplálkozás lényegét.

Tulajdonképpen nincs specifikus, konkrét étrend, amelyet be kellene tartanunk, mert ez egyéni alapokon nyugszik, az energiaszinttől és a frekvenciától függ. Mit is jelent ez tulajdonképpen?

Fontos megértenünk, hogy tiszta energia van bennünk, a fény és a frekvencia alkot bennünket. Így, amikor a diétáról, egészségről és jólétről beszélünk, akkor kétféle módon vizsgálhatjuk a témát, fizikai, testi szempontból, illetve energetikai szempontból.

Fizikai szempontok

A tiszta táplálkozás irányelvei

Amikor megvizsgáljuk az ételeinkben lévő méreganyagokat, eltöprengünk azon, hogy vajon mit kellene ennünk, bio ételeket vagy az állati termékeket kiiktatva csupán zöldségeket? A válasz egyénre szabott. Ideális esetben kizárólag friss, biotermesztésű terményeket és szabadtartásban nevelt állatokat kellene ennünk.  Nagyon fontos, hogy a táplálkozás az egyensúlyról és a mértékről szóljon.  Ha túl sokat eszünk, bármiből is, még az egészséges ételekből is, egy szélsőségig eljutva, akkor az már nem számít egészségesnek.

A vegetáriánus táplálkozásról

A plejádok azt mondják, hogy nincs semmi rossz abban, ha állatot eszünk. Ha a tisztán fizikai síkot nézzük, olykor szükségünk van állati termékek elfogyasztására is. Szükségünk van az ásványi anyagokra, a fehérjékre és néhány összetett molekula láncra, amely kizárólag az állati eredetű tápanyagforrásokban található meg. Véleményük szerint etikailag nem helytelen dolog állatot enni, ugyanakkor azt ajánlják, hogy tegyük ezt megbecsüléssel, tisztelettel adózva a természetnek. Egy másik lény életenergiáját fogyasztjuk el, ezért hálát kell adnunk annak létezéséért, értékelnünk kell az életet, amelyet elfogyasztunk.

Kerüljük a génmódosított ételeket

Jelenleg nagyon sok olyan ételt vezetnek be a piacra, amelyek genetikailag módosítottak. Ezzel nem csupán  bizonyos energetikai szintjeit veszítjük el az élelmiszereknek, de a tápanyagértékét is. Mit tehetünk, ha ilyen élelmiszerrel találkozunk? Megpróbálhatjuk harmonizálni energetikailag az étel rezgését, de a tápanyagokat nem juttathatjuk bele vissza. Ebben az esetben tehát valóban jobb a bio ételekhez nyúlni, és gazdagítani velük az elfogyasztandó ételek választékát, hogy a bevitel kiegyensúlyozottabb legyen.

Energetikai szempontok

A vitaminkészítmények energetikai értéke

A nagyon jó minőségű ételek fogyasztásakor a bennük lévő energetikai rezgéseket is elfogyasztjuk. Vitaminok és ásványi anyagok szedésével nem pont ugyanezt a hatást érjük el. A legtöbb vitamin és ásványi anyag készítmény, amely a rendelkezésünkre áll, elveszíti az energetikai összetevőjét köszönhetően az eljárásnak, amellyel kivonják és összesűrítik őket. Tehát a fizikai síkon energiához jutunk, de mégsem érhetjük el azt a hatékonysági szintet, amelyet a saját termesztésű zöldségekkel vagy a magokból kinövő genetikailag nem módosított növényekkel.

Hallgassunk a testünkre ne a diétákra!

Csak főként szénhidrátot kellene ennünk vagy épp fehérjét? A plejádok válasza: egy kicsit mindenből. Ha hallgatunk a saját testünkre, intuitív módon tudni fogjuk, hogy mire van szükségünk, milyen ásványi anyagokban, milyen vitaminokban szenvedünk épp hiányt és ösztönösen vonzódunk majd azokhoz az ételekhez, amelyek ezeket tartalmazzák. Az állatok és így tesznek. Amikor betegek, akkor tudják, hogy bizonyos fajta ételeket kell enniük. Ugyanez vonatkozik ránk is, ösztönösen kellene cselekednünk.  A diéta, mint fogalom, és az összes jelentés, ami ehhez a szóhoz csatolható, mind-mind csak a korlátokról szól. Ez nem egy étrend, hanem valami, amit követnünk kell, a súly érdekében.

Mi áll a súlyproblémák hátterében?

Amikor a súlyproblémákról beszélünk, akkor valami olyasmiről van szó valójában, aminek semmi köze az egészséghez, ugyanis a súlyt a molekulák túlzott raktározása okozza. Mit is jelent ez?

A sejtek képesek folyadékokat és egyéb biológiai anyagokat visszatartani, különböző okok miatt. Lehetséges, hogy a védekezés az ok, lehetséges, hogy egy egyensúlytalanság áll a háttérben. Ebben az esetben hiányzik egy összetevő az enzimek szintjén, és ez nem engedi meg az elengedést a sejt részére. Hiányzik néhány összetevő ahhoz, hogy megfelelően tudjon működni. Tehát azon kívül, hogy valaki túl sokat eszik, még számos egyéb oka lehet annak, ha valaki súlyt szed fel. Ezzel pedig eljutunk az érzelmi elemhez és az energetikai elemhez, amely a plejádok látásmódja szerint sokkal nagyobb hatással van az étrendünkre és az egészségünkre, mint bármi egyéb.

Rezgésszintünk szabályozza testsúlyunkat?

Az érzelmeink és energetikai rendszerünk olykor úgy szolgál bennünket, hogy a szervezetünk súlyt tart vissza és nem tisztul meg a testünk. Olykor arra vesznek rá bennünket, hogy ne a legmagasabb rezgésű ételeket vegyük magunkhoz. Előfordulhat, ha túlságosan tiszta ételt veszünk magunkhoz, akkor méreganyagokat engedünk el, mellyel felszínre jönnek olyan érzelmi gondok, amelyek fogadására nem feltétlenül állunk még készen. Ugyanakkor nagy általánosságban azt mondhatjuk, hogy olyan rezgésszámú ételt vonzunk magunkhoz, amelyre szükségünk van.

Amikor eldöntjük, hogy egészségesen akarunk táplálkozni, minőségi ételeket fogyasztva, néha nehéz tartani az elhatározást. Miért van ez?

Azért, mert érzelmileg nem állunk készen a problémák elengedésére.  Azáltal, ha könnyebbek és fényesebbek vagyunk, jobban összhangba kerülünk a testünkkel és  az érzelmi állapotainkkal. Ha nem készültünk fel arra, hogy bizonyos érzelmeket kezeljünk, akkor nagy az esélye annak, hogy nem engedjük majd meg, hogy a fizikai testünk megkönnyebbüljön, fényesedjen. Nem akarunk foglalkozni vele! Ezekben az esetekben meg kell vizsgálnunk, hogy mi is történik érzelmileg. És itt most nem olyan problémákra gondolunk, amelyek feltétlenül a táplálékkal vagy az étrenddel kapcsolatosak. Hanem mindenről, a kapcsolatainkról, önmagunk érzékeléséről, és mindarról, amit az életünkben teszünk. Nem lehet ezeket különválasztani.

A vonzás törvénye

Engedjük el a problémákat, engedjük el a méreganyagokat

Önmagunkhoz pontosan azt vonzzuk be, amire szükségünk van. Ez a vonzás törvénye. Ha tehát készen állunk arra, hogy előrelépjünk, hogy elengedjünk egy érzelmi problémát, akkor észre fogjuk venni, hogy egészségesebb ételeket eszünk, intuitív módon, ösztönösen. Elkezdünk egészséges ételeket enni, mert változtattunk a gondolkodásunkon, változtattunk egy mintán. Amikor így teszünk, akkor elengedünk néhány méreganyagot a testünkben, és ezzel megemelkedik a sejtek rezgése is. Ha mindezt egy nem tudatos szinten tesszük meg, akkor lesz egy részünk, amely így szól majd: „Tudod mit? Készen állok a továbblépésre!” És elkezdesz majd kisebb adagokat enni, egészségesebb ételeket. És ennek a következményeképp feljönnek majd érzések, hogy dolgozhassunk velük.

Minden ember egy meghatározott energiasávban rezeg. Amikor boldogok és egészségesek vagyunk, akkor ennek a skálának a tetején vagyunk épp, amikor negatív érzéseket hordozunk az auramezőnkben vagy a testünk  sok olyan méreganyagot dolgoz fel, amelyek kívülről kerültek a szervezetbe, akkor egy sokkal alacsonyabb szinten vibrálunk.

Ne tagadjunk meg semmit önmagunktól

A Föld bolygó különleges adottságai közé tartozik az, hogy az élet minden területén ilyen sokszínűség uralkodik; az ételben van pedig az egyik legnagyobb választék, köszönhetően a sokféle növénynek, amely itt megtalálható. Ez elég ritka ám a bolygók között. Mindegyik növény egy egyéni frekvenciával rendelkezik, így tudjuk a gyógyító erőket is hozzájuk rendelni. És van a növényeknek egy széles csoportja, amely a kulináris kísérleteinket teszi változatossá.  Némelyik igen csodálatos ízt hozhat el, amit például a fagylaltok vagy a sütemények esetében tapasztalhatunk.

Amikor ezeket a dolgokat bevisszük a testünkbe, akkor az felhasznál bizonyos mennyiségű energiát az emésztésre, a feldolgozásra, csökkentve ezzel a frekvenciánkat.  Ha viszont nagyon kötődünk egy bizonyos ételhez és igazán vágyunk az annak ízlelésével járó örömre , mégis folyamatosan megtagadjuk magunktól, a negatív érzelmek, amelyek ezáltal egymásra épülnek sokkal károsabbak a testünkre, mint azok a méreganyagok, amelyeket az ominózus fagyi vagy sütemény elfogyasztása után a testünknek fel kell dolgoznia. Tehát ebben meg kell lelnünk egy egyensúlyt. Megtagadni önmagunkat vagy a megtagadás szemlélete sokkal nagyobb kárral járhat, mint az, ha megadjuk azt a bizonyos ételt.

Magasabb frekvenciaszint, magas frekvenciájú ételek

Amikor készen állunk a változásra és megemeljük a saját frekvenciánkat egy spirituális szinten, akkor már nem vonzanak majd oly mértékben az állati termékek, mert azok frekvenciája egy kissé alacsonyabb. És az állatokról tudni kell, hogy az, ahogyan éltek és az, ahogyan elpusztultak vagy meghaltak, az a molekuláikba mind bele van kódolva.  Magunkba szívjuk és úgymond kiolvassuk az élettapasztalatukat. Ez az egyik legintimebb kapcsolatunk a Földdel és az élet ritmusával. Ha olyan állatokat eszünk meg, amelyekkel nem jól bántak, vagy amelyeknek a halála elég traumatikus volt,  tudnunk kell, hogy az ő frekvenciájuk sokkal alacsonyabb egy boldog életet élt állaténál.

Genetikailag módosított vagy bizonytalan származású ételek fogyasztása

Megváltoztathatjuk az étel frekvenciáját azzal, ha küldünk neki energiát, szeretetet, harmóniát. Ezáltal a negatív érzelmi összetevőjét, amely a fizikai sejtekbe van zárva megváltoztathatjuk, ami így elengedésre kerül, és nem vesszük magunkhoz. Ez tulajdonképpen azonos az étel megáldásával. Köszönetet mondunk érte, energiát adunk neki, a szeretet, és hála pozitív érzéseit adjuk át neki, és így átalakíthatjuk a sejtek szerkezetét. Ezzell támogathatjuk egészségünket, akár vízről, akár ételről legyen szó.

A cikk Wendy Kenedy közvetítése alapján készült: www.higherfrequencies.net

 

Check Also

ph

Ph érték. Mennyi az optimális?

Ph érték. Gyakran halljuk ezt a kifejezést, de vajon tudjuk-e, hogy pontosan mit is jelent, és ...

18 hozzászólás

 1. Marosi László

  Sok pozitív gondolatot fejteget az író, ezért nagyon hálás vagyok, azonban úgy gondolom, hogy a cikkben megjelent bizonyos állítások igen merészek ahhoz, hogy tudományos alátámasztás, forrás nélkül lehessen őket kijelenteni.

  “Ha túl sokat eszünk, bármiből is, még az egészséges ételekből is, egy szélsőségig eljutva, akkor az már nem számít egészségesnek.” – Ezt pontosan mire alapozza az író? Van olyan tanulmány, ami mondjuk a gyümölcsevő nyers vegánok egészségügyi állapotát veti össze a mindenevőkével?

  “olykor szükségünk van állati termékek elfogyasztására is. Szükségünk van az ásványi anyagokra, a fehérjékre és néhány összetett molekula láncra, amely kizárólag az állati eredetű tápanyagforrásokban található meg”
  Úgy vélem innen is hiányzik a forrásmegjelölés. A Harvard Egyetem orvosi tanszéke, a Pécsi Tudományegyetem, a WHO, Brit Dietetikusok Szövetsége, Amerikai Dietetikusok Szövetsége mind egyöntetűen kijelentik, hogy egy helyesen összeállított növényi alapú étrend minden életkorban kielégítő, beleértve a várandósságot és a szoptatást is, sőt, csökkenti az olyan népbetegségek kialakulásának kockázatát is, mint a szív és érrendszeri megbetegedések, a rák vagy a 2. típusú cukorbetegség. Ezek mellett a világszerte elismert egészségügyi szervezetek és intézmények mellett pedig ott van több millió egészséges vegán, akik ugyanígy cáfolják az idézett állítást.
  http://jandonline.org/article/S0002-8223(09)00700-7/fulltext#sec4
  http://www.health.harvard.edu/staying-healthy/becoming-a-vegetarian

  Amik csak az állati eredetű élelmiszerekben találhatók meg: koleszterin, nagy mennyiségű telített zsír, kazein (tejfehérje) és hormonok (természetes módon is), ezek pedig mind hozzájárulnak az előbb említett betegségek kialakulásához.
  http://www.pcrm.org/health/cancer-resources/diet-cancer/facts/meat-consumption-and-cancer-risk
  http://cdn.nutrition.org/content/early/2017/02/08/cdn.117.000422
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23256145

  • A cikk tudományos megközelítés nélkül íródott, médiumi közvetítés alapján. A plejádok tanácsait Wendy Kenedy médium közvetítette. Úgy gondolom, egyénfüggő, hogy szükséges-e állati termékeket fogyasztani. Mindannyian különböző rezgésszinten létezünk és olyan rezgésszámú ételt vonzunk, amilyenre szükségünk van. Magas spirituális szinten már nem vagy egyre kevésbé vonzanak az állati termékek és az alacsony frekvenciájú ételek.

  • Huszár József

   A cikknek mindenben igazat adok, ezt személyes élettapasztalatom mondja. Nagyon sokféle táplálkozást próbáltam ki, részben egy súlyos betegségnek köszönhetően, amiből mára szinte teljesen kigyógyultam. Másrészt pedig spirituális indíttatásból, ami mindig is az életem fontos része volt és ma is az. Valóban a jóból is megárt a sok. Hiába egészséges ételeket eszünk, ha a mennyisége sok, akkor a szervezetünket leterheljük, nehézzé válik az emésztés stb. Az ajurvéda (az élet tudománya) egy több ezer éves tudomány, szerinte a túl sok étel, legyen az jó tápláló étel, a szervezetben amává vagyis méreggé alakul át. Mert csak egy bizonyos mennyiséget tudunk megemészteni, a többi káros salakanyagként kering bennünk, amíg ki nem ürül belőlünk. Ezt segíthetjük böjtöléssel. A húsevést én a részemről elítélem, persze aki eszik azt elfogadom. Én viszont amióta teljesen vega lettem, tejterméket sem fogyasztok. Nos sokkal könnyebben megemésztek mindent és érzékenyebb vagyok szinte mindenre, pozitív értelemben. Az érzékszerveim, testem, gondolkozásom stb. sokkal jobban működik. Na és persze meditálnom is sokkal könnyebb, az érkező energiák hullámait is néha igen intenzívan érzem. Ahogy a cikkben írták, valóban egy magasabb rezgésszinten élek és nem kívánok visszalépni, mert így itt és most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint 10-15 évvel ezelőtt. Nem kívánom az állati termékeket és feldolgozott cukrokat, konzerveket stb. az élő és friss ételeket viszont igen, mert érzem a kettő közötti különbséget és az utóbbitól érzem sokkal jobban magamat.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


*