A gabonafélék őrlése során lisztet, darát és korpát állítanak elő. A liszt a gabonafélék terméséből őrléssel és részleges héjeltávolítással nyert...
Liszt-kisokos – Gabonalisztek
bővebben
A gabonafélék őrlése során lisztet, darát és korpát állítanak elő. A liszt a gabonafélék terméséből őrléssel és részleges héjeltávolítással nyert...
A glutén a gabonafélékben (búza, árpa, rozs) található összetett fehérje, népies nevén sikér, mely gliadinból és gluteninből áll. Ma már egyre több...
Minőségi alapanyag, kovász, elegendő víz, megfelelő dagasztás, szakasztás és jól fűtött kemence nélkül nincs jó kenyér. És ha nincs minőségi...
Az emberek nagy része élelmiszerek vásárlásakor azok árát, eltarthatóságát, esetleg energiatartalmát és egyéb tápértékeit nézi meg a címkén. Egyre...
Fedezz fel még TÖBB cikket!
EGÉSZSÉG
ZERO-WASTE
ÉTREND & ÉLETMÓD